GP-pepp – Giro de la Fiskartorpia

Ikväll är det första tävlingen i Stockholms Cykelförbunds serie med lokala tävlingar runt om i Stockholm. Det ska bli asball att se vad benen räcker till efter lite mer struktur på träningen under vintern.

Körde tävlingen förra året och blev avhängd efter en fem varv. Mitt mål med årets övning är att INTE bli avhängd. Punkt. Startar i B-klass med lite annat löst folk, PROJOHAN så klart, Adrian, Thomas och nästan resten av CKCX. Fast PROJOHAN påpekade ju att ingen av oss skulle starta som CKCX utan i andra klubbar. Lite silly season inför CX-säsongen…

Startade peppen med att schemaenligt köra benpass med 5×5 tunga set i benpressen. Det kan ju inte mer än gå åt helvete.

Puss alla monsterdiggare
Puss alla monsterdiggare

Sen var det hem för att få lite mat, eller ja, mycket mat. H och jag åt texmex ur Crambys bok och det blev ju himmelskt gott! Starkt som attans men vad gör man inte för god mat?

När jag gråtit och svettats klart var det dags för lite limkaos. Mitt trogna Dugast 27 mm Paris Roubiax bak hade utvecklat en bula, tror de spruckit i corden. Så det var bara att limma på det som fanns hemma, i detta fallet de 27 mm Vittoria Pavé som jag köpte inför Belgienresan att ha i nödfall.

Mycket proffsesionell verkstad
Mycket proffsesionell verkstad

Hon där hemma tyckte att det var jättebra med lite lim- och däckskaos nu när vi precis fått städat. Hoppas däcken sitter kvar i kurvorna idag, får väl pumpa dom så hårt jag vågar. Brukar köra ganska lågt tryck annars.

RAWR
RAWR

Har snabb cykel och kittat mig med en snabb hjälm. Det kommer att SE snabbt ut i alla fall.

2 svar till “GP-pepp – Giro de la Fiskartorpia”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.