En bra vecka på cykeln, ändå

Efter Kolmårdsbiken förra helgen så var jag nog lite trött, men det var ju bara på det igen som gällde. Körde ettor i Hammarbybacken med Jonas på måndagen och fick några fina slingor i skogen visade av Fredrich efter jobbet på tisdagen.

Sen var det ju Pelotonen och jag kanade av som siste man vid Nacka Forum, nesligt men så går det. Benen hade inte riktigt fått vila upp sig efter långloppet så det blev till att bita ihop. Eller ja, bli avhängd, men i andraklungan gick det lugnare när de sopade upp resterna. Vid det här laget var jag lite lätt gnällig och modstulen. Men PROJOHAN orkade ju haka på hela vägen runt med Peloton så vi firade lite extra för honom på frukost!

Torsdagen startades med 30 underbara skitminuter på trainern före frukost med efterföljande spurter. Lagom spak till  att fira Valborg och nu börjar det kännas ordentligt i kroppen. Trött, så trött. Just de där 30 min passen med malande på ungefär samma motstånd är nog de jobbigaste.

Hoppsan!
Hoppsan!

Mitt hjärta tränar inför Halvvättern så vi tog med cyklarna till Roslagen och fick en fantastiskt fin fredag i sadeln. Vägarna runt Hallstavik och Grisslehamn är riktigt fina cykelvägar och inte speciellt trafikerade.

Stämpling halvvägs på Singö
Stämpling halvvägs på Singö

Vi klarade av både en Fanta ute på öarna norr om Grisslehamn och glasskalas på Väddö innan vi vände hem. Var riktigt glad för H som stämplade in 9 mil i träningsdagboken som ingenting! Idiotgarminen åt upp passet återigen. Det verkar som att den inte gillar att logga filer samtidigt som jag kör efter en förinställd bana.

Avslutningsgravel hem till gården
Avslutningsgravel hem till gården

Lördagen ägnades åt vila och annan dekadens. Jag var otroligt trött och inte helt med i matchen, låg mest raklång i soffan eller med fötterna på fotpallen hemma.

Sen blev det cykling igen på söndagen, denna gången med lite glada gubbar som tuffade runt i Hellas. Fika gjorde vi extra tidigt så att vi fick det avklarat. Sen visade det sig att klant-jag inte efterdragit bulten i vevpartiet så den glappade upp och Johan fick återigen putta mig hemåt. Förra gången han gjorde det så drog jag av växelörat på Åvavägen. Då var det betydligt längre hem… Fredrich ville också visa på manlig vänskap så han puttade också bäst det gick… Stort tack grabbar! Nu ligger en 10 mm nyckel framme.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: