Racer-premiär!!?!??!!one111eleven

Hade satt klockan på 06.45 idag för att komma iväg tidigt och rulla ner till Gustavsberg på racern. Tanken var att sticka över till Sköndal, leta upp CX-banan och sen fika med sprättkungarna som skulle köra lite.

Efter att ha kommit på den grymma idén att tvätta i natt för att jag ska på semester så blev det lite snoozande och seg i kolan som man var så gick det väl inte världssnabbast att få ordning på allt. Armvärmarna är fortfarande AWOL btw…

Det blev en fantastisk runda ner till Aspvik där jag vände, sträckte på ryggen och fick lätta på klädseln. Knävärmare och vindväst var definitivt för mycket kläder. Min långärmade tröja var också på gränsen, härligt att värmen äntligen kommit!

Väl nere i Aspvik började jag bli hungrig och jag kände mig ganska tom, så jag skippade svängen över Kummelsnäs och rullade raka vägen mot stan. Backarna började bli lite jobbiga men det är dom ju på väg tillbaka mot stan och när man har klockat 13 mil totalt 2013 kan man ju inte förvänta sig att vara speciellt tuff…

Efter lite smart telefonerande klurade jag ut vart CX-banan var och hittade dit, medelst sprängstensgrusvägen från helvetet. Den var riktigt klurig att komma fram på med 23mm kokostuber men skam den som ger sig.

Fredrich släppte hammaren
Fredrich släppte hammaren

Starten gick precis när jag kom fram och det sprättes duktigt på banan, 10 startande imponerade mitt i maj!

Vic jagas av Ivar och Björn
Vic jagas av Ivar och Björn
I ingenmansland
I ingenmansland

När alla hade brutit eller rejsat sig trötta rullade en gruppetto ner till Ciro för kaffe och macka. Frukost har sällan smakat så gott!

Ciro Konditori (Bild stulen från Johan A)
Ciro Konditori (Bild stulen från Johan A)

 

Tack för idag!

2 svar till “Racer-premiär!!?!??!!one111eleven”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: