Tre backar

Igår körde jag ett mycket kort intervallpass, mest på grund av att jag inte riktigt fick ihop tiden. Egentligen hade jag tänkt köra ett 90 min spinningpass, men bara tanken att gå in och sätta sig på en spinningcykel var inte på tal om en kväll som igår!

Detta var första passet efter halvmaran i helgen så benen var lite stumma på utvägen när jag sprang Katarina Bangata för att värma upp. Ca 10 min senare stog jag på Renstjärnas gata och laddade för tre ”snabba” vändor uppför backarna till Sofia kyrka.

Tydligen var det inte bara jag som ville vara ute i det fina vädret utan det var fullt ös på västsluttningarna nedanför kyrkan, vi har verkligen längtat efter värmen!

Fick tryckt upp pulsen ungefär lika mycket och vändorna tog faktiskt nästan exakt lika långt. Man ser tydligt de tre intervallerna och hur jag hinner återhämta mig lite mellan varje när jag joggar ner till starten igen.

Nästa gång blir det några till vändor upp. På hemväg kände jag mig oförskämt pigg så jag ska försöka få tid till lite fler intervaller nästa gång. Imorgon bitti blir det antingen en sväng på cykeln på torsdag morgon eller 10 km i snabbt tempo, har inte riktigt bestämt mig än. Skulle vilja hinna upp till Sköndal för att kika på CX-banan dom har gjort i ordning där. Tänkte vara med och träna lite några mornar framöver också nu när axeln börjar bli cykelbar.

Tre intervaller 2013-05-07
Tre intervaller 2013-05-07

 

Bifogar ett lamt diagram för att lätta upp mitt navelskåderi lite.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: