Nya tag, nya lag

När Patrik ringde och frågade kändes det jätteläskigt, vad skulle vi med där och göra? De är ju sjukt proffsiga och att köra för ett märkesteam som Specialized Concept Store liksom? Diskuterade lite med frun och sen var det lätt att tacka ja, så klart. Vem drömmer inte om att får vara del av ett snyggt, snabbt och skickligt team. Och så vi förstås! Vilken fantastisk julklapp och vilket grymt sätt att återtända PEPPEN inför 2017!

15541062_10154294552712017_7450828971030249435_o.jpg

Efter i måndags när vi träffades på SCS, nästan hela 2017 års laguppställning blev det lite pirrigt. Vi kommer att få jätteroligt nästa år! Med i laget har jag bland andra #BFF-Johan och frun, sen var det lite nya och gamla ansikten som ska bli riktigt roligt att lära känna mer!

Mitt i all peppen är det vemodigt att lämna både Valhall och CKCX efter många, fina år där jag alltid känt mig välkommen.

Kram på er!

 

5 svar till “Nya tag, nya lag”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: