Tänkbara förändringar inför 2016

Sitter och kikar på vad det kan tänkas bli för mål för 2016. Måste prata ihop mig med hjärtat så att vi slår i takt då klart först och främst. Sen blir det nog att köra MTB-lopp i vår och på försommaren, kanske köra Kepscupen och sen Lida, Kolmårdsbiken och lite så. Mest för att hålla sommaren och tidig höst för bröllopet som kommer.

image
Man blir snygg av lerinpackning, väl?

Sen funderar jag på att köra några breveter igen, de båda vackra från Täby lockar liksom 30-milaren som vänder på Torö. Det skulle bli som distanspass XL i så fall, nyttigt för att bli lite hård i kroppen.

image
Distanspass till Roslagen

Under året som gick var jag med på två träningspass med Valhall, funderar på att prioritera dessa så att jag får en bra bas i benen under hela året. Le Peloton kommer in där också men kanske medverkan blir efter hur benen känns efter passet med Valhall. Eller så kör jag så hårt jag orkar på Le Peloton före frukost så jag får lite övning på att köra tom.

Har börjat använda TrainingPeaks så jag ska lägga upp en plan med mina mål där och sen se hur träningen blir utifrån målen. Lite roligt att läsa in sig på vilka pass som passar till vilken period i träningen. Ska börja där, kanske återgår jag till förra årets modell om det tar för mycket fokus att skruva ihop programmet.

Vad tänkte du fortsätta med nästa år och vad ska du göra för förändringar?

4 svar till “Tänkbara förändringar inför 2016”

  1. Tänkte sluta med att halv slå ihjäl mig och med att cykla i källaren. Vad jag ska börja med vet jag inte men allt som är kul tänkte jag göra och skippa allt som är trist. Dvs inget fokus på att bli snabbare eller starkare utan bara på att ha kul.

    Gilla

    1. Låter som en toppenplan! Jag tänkte kämpa lite på vägen mot Lida eller Kolmårdsbiken. Resten får bli okynnescykling med mina #bff! Och lite källarcykling, definitivt mer BMX än 2015… 😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: