Julspring i benen

På julafton brukar jag springa en runda hos föräldrarna och i år hade jag funderingar på att springa. Problemet är att jag sprungit typ tre gånger i år så 10 km asfalt var väl inte världens bästa idé.

image

Efter att ha känt på benen på juldagen med 5 km i skogen så tänkte jag att lunka 5 km asfalt går ju bra. Satte av före middagen igår för att göra lite plats innanför livremmen.

När jag kom till korsningen där höger betyder 5 km och vänster betyder 10 km så kändes det så bra i benen att jag tog vänster. Benen gick ganska bra fram till 8 km sen började det nypa lite i vänster lår, samma ställe som jag brukar få kramp i. Linkade hem och förbannade mig själv, man kanske skulle börjat smått?

Å andra sidan var det riktigt härligt lufsa lite, ska fortsätta med det någon gång i veckan för att få upp löpstyrkan i benen. Det är ju ett kanonsätt att hålla igång när det inte finns en cykel i närheten.

Sa jag att jag knappt kan gå idag?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: