Morskt i gryningen

Försöker få till cykling runt allt det där med planering, livet, familjen och sånt. Så på fredagskvällen blev det lite kolhydratsladdning, det är hemligheten med att kunna sprätta innan frukost. Trodde jag…

Kolhydratladdning
Kolhydratladdning

Några morska gubbar möttes upp vid SCS kl 07.15 i lördags. Då känner man ju inte sig så crisp direkt, Patrik dök också upp och han hade förmarinerat sig med 35 km cykling först så att vi skulle ha en chans att haka på honom.

"Crisp"
”Crisp”
Johan rullar in, vinterklädd.
Johan rullar in, notera de flossade vinterbyxorna.

Hjulen styrdes österut mot Gustavsberg och varvningen i Aspvik, det gick bitvis löjligt tungt och bitvis lekande lätt. Vi har några extra svängar som gör rundan lite roligare och samlar ihop lite fler höjdmeter. Patrik fick lufta sina nya bergshjul ordentligt på vägen ner och när vi kom ner till Aspvik tog vi en stund och ljög vid bryggan som brukligt är.

När vi skulle rulla iväg hade Johan påpassligt fått punka så jag fick försöka laga min lung-punka medans han fipplade med sprejburkar, svärord och kladd.

Bryggljug
Bryggljug

Vi susade mot hemmet igen och rullade förbi Nacka Golfbanan innan Johan annonserade att det var mekdags igen. Han hade skaffat en klädsam pyspunka så han fick pusta lite. Eftersom han har sån fräsig mini-mini-pump fick jag låna honom min minipump från Lezyne så han kunde få något så när tryck där bak. Efter 200 meter så stannade vi igen, så Johan kunde skruva fast ventilen på tuddäcken. Därefter rullade vi hem utan incidenter.

Patrik hjälper till!
Patrik hjälper till!

När jag kom hem var man lagom tom så då blev det en kopp kaffe och ett par äggmackor i solen. Sweet, nu gäller det att jobba på Zebra-brännan!

2 svar till “Morskt i gryningen”

  1. Jag är besviken att Patrik håller en SÅN distans till mig!!
    Och vad är det för fel med flossade vinterbyxor?!?! Det var ju under 15° ute!!

    Gilla

  2. Han kanske har lite problem med personlig närhet?

    Inget fel alls på flossade vinterbyxor, det var bara 25* i solen på väg hem. Tyckte det var tur att du hade din vindjacka på dig så du inte frös.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: