Ute och glassar

I söndags så skulle jag och BFF-Johan ut och glassa runt Brevik men så plötsligt sprätte Johan till i en backe vid Hellasgården och fullständigt sprängde sitt bakhjul. De där watten som BMX-åkare har i igångdragen går ju inte att skoja bort!

Så när vi stod där och kliade oss i huvudet så svischade Daniel och en annan Magnus förbi så jag satte efter dom och önskade Johan lycka till med hemgången. Vi hann inte ens ta en selfie eller någonting. :/

13840626_10154164607317489_429476488_o.jpg
Glassigt cyklat! (Foto Daniel)

De hade också tänkt en Breviksrunda så det var ju ganska så najs att bli visad rundan trots Johans mankemang med hjul, jag hade aldrig cyklat den tidigare.

13835482_10154164607292489_470109211_o.jpg
Daniel fotar när vi flåsar ikapp.

Daniel sprätte obarmhärtigt i backarna, men lyckades på något sätt missa Kråkvägsbacken som tur var. Det blev en lite hårdare inledning på dagens långpass än vad jag tänkt men vad gör det med så celebert sällskap i början. Vänder ner mot Vissvass och tog mig ut till Åvavägen över lite sportgrus med fintuberna, alltid en pirrig känsla i magen. Sen lite snurr på kända vägar innan jag var hemma igen, helt kokt i värmen!

Igår blev det några varv uppför Hammarbybacken, Fredrich visade mig en fin TT-bana borta vid Äventyrsbanan, men eftersom det är nästan 30 min ditut så fick lite snurr och backträning på Col de Merde räcka.

Nu på morgonen passade jag på att få någon timme på lilla klingan före jobbet och frukost, mest att kicka igång förbränningen för dagen. Har varit hungrig exakt hela dagen sedan dess…

2016-07-26 07.41.57.jpg

Sen mötte jag upp Sumocyklisterna på Magnus Johanssons Bageri och tog en kaffe-å-macka innan jag rullade vidare till jobbet.

Nu laddar vi inför morgondagens Le Peloton!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: