Ett kit för hösten

Jag och Johan knåpade ju på ett rätt glassigt kit för sommarens cykling. Som sig bör så borde man ju även ha ett kit för höstens och vårens lite skitigare cykling så vi tänkte vi kunde göra en uppföljning på Glassigt, fast något helt annat.

Kittet är lite mörkare och nickar lite åt att när hösten kommer behöver man lite HTFU och sen är man ju alltid ett badass om man cyklar i dåligt väder!

Efter att ha beställt vårt glassiga kit har vi lärt oss en hel del, så jag tänker basera kittet på de modeller vi har genom Skoda. Verges Strike-jersey och deras fina Tor-byxa.

tröja

Så här långt ser tröjan ut så här. Baserat på ett lite roligare mönster så leker vi lite med ett härligt mönster och med #9 som tanke för oss som är ute i ruskvädret.

byxa

Byxorna kommer att matcha lite diskret med trianglarna på högerbenet, troligtvis finns hälsningen om att vi faktiskt är #9 på benet också.

västen

Som ett komplement så kommer det att finnas en väst i samma tema.

Just nu lutar det åt flossade bibs och väst så att kläderna går att använda längre fram i höst med arm- och benvärmare. Vill du vara med på beställningen? Hör av dig, det blir ett perfekt träningskit för snygga och snabba turer under hösten.

Vi tycker det är roligt med bra kit, därför kommer kittet kosta vad Verge tar för det. Enda förbehållet är att vi får ihop minst 3 av varje plagg så vi klarar Verges minimibeställning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: