Sverigetempot – vilket lopp!

I veckan som gick så avslutades Sverigetempot, randonneurloppet som går från Riksgränsen till Smygehuk. Eftersom det är ett rando-lopp betyder det att det är osupporterat, så bara kontroller och inga depåer mer än någon här och där. Landet är långt, speciellt norra delarna, halva loppet verkar gå i en granskogskorridor och det är inte många ställen att stanna på längs vägen.

Urstarka Toni kunde tillsammans med två medtävlare putsa sitt rekord med ett antal timmar. Det fanns en önskan att gå under 100 timmar men starka 104 timmar och 57 minuter på 210 mil skojar man inte bort. Rekommenderar denna tråden på Happyride för att återuppleva loppet på internetvis!

13712382_866480466819889_1662698109_n
De nya rekordinnehavarna, Toni, Ian och Oscar! (foto snott från Oscar 😉 )

Något som var riktigt mäktigt var att John Watson, en av dom som är bakom The Radavist var med längs loppet och följde Erik Norlin och hans vänner från Specialized där de debuterade med randocykeln Sequoia. Kolla in The Radavists och John Ws intagramkonton, vårt land visar både sitta allra vackraste och sitt brutalaste när Sverigetempot inleds med tre dagar ihållande regn för de som startade först.

View this post on Instagram

Rando party time

A post shared by the Radavist (@theradavist) on

Missa inte att kolla John Watsons snygga bildgallerier från loppet som på något vis bekräftar bilden av hur man ser på Sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: