Årets hittills varmaste dag – ja just det, cyklades det

Jag, demonredaktören Aron och den förlorade sonen Patrik bestämde att cykling till Solsidan var den absolut smartaste idén idag. Patrik var hemma från Boston och hade ett alldeles fantastiskt cykelsug, vi andra ville också ut i skogen.

Temperaturen parkerade sig runt 30 och i skogen var det ju alldeles vindstilla. Aron hade med sin stora kamera så vi rullade lite fram och tillbaka på väl valda ställen för att han skulle hinna fota lite. Skönt avbrott i värmen när inget kunde gå direkt fort.

Vi vevade utåt, mot solsidan, och klämde två blivande klassiker, dels Hunden som Ubu scoutat på sina hundrastrundor och dels Cerveza som är en alldeles fantastisk bit slingrig stig, båda som alternativ till blå en bit.

Väl ute vid solsidan blev det lite mer fotografering och slappt häng i solen. Stort tack för fikat Patrik, det var alldeles fanatiskt gott!

På väg hem så rullade vi gröna med ett leende.

Efter över fyra timmar i skogen var alla nöjda, jag och Patrik tog snabbaste vägen från masterna via Hästhagen ner mot Hammarbybacken, kokta och stekta i hettan. Herr Chefredaktören ville avsluta med flaggan i topp så han rullade ut till Ältavägen för att vända hemåt.

Stort tack för idag!

Ett svar till “Årets hittills varmaste dag – ja just det, cyklades det”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: