Duggig dubbdistans

  Igår passade jag på att rulla en sväng på cykeln i dagsljus eftersom jag hade tvätt-tid på kvällen. Johan skulle ut på den vanliga #Söndagsrundan vilket var lockande samtidigt som att jag behövde ett pass lugn distans i benen.

image

Sagt och gjort, bestämde mig för att köra samma runda som jag och Johan körde för några veckor sedan. Det blev alldeles lagom, tog slut precis på samma ställe som förra gången och rullade hem över Götgatan på ångorna.

Besök i banjoland
Besök i banjoland

Turen började förbi Fiskis och förbi Solsidan vidare ut till Älgö där det var lika fint och lika backigt som tidigare. Skarvade på en kort sväng som såg ut på kartan att den var cykelbar, en liten ögla på någon kilometer extra längst ut. Där fick jag ju givetvis gå över ett grop i vägen så det hade jag inte mycket för. Annars var det ganska skönt att tuffa på i mitt tempo. Tanke var att jag skulle försöka hålla min puls under 140 men det var svårare än jag trodde, 38-28 i utväxling räckte defnitivit inte utan där gick pulsen

Cykel vid träd
Cykel vid träd

Vid Erstaviksbadet passade jag på att ta lite vatten och inspektera Johans döda träd, det stod kvar. Sen bar det av hemåt genom Älta, förbi Flatenbadet och vidare mot Sköndal. Körde snikvägen som Johan visade så jag kom ut vid Pungpinan och vek inåt Enskededalen och Söder. Väl hemma var jag skönt tom i kroppen, som tur var hade jag en matlåda som jag kunde värma efter fullbordat dåd.

Hem till verkligheten
Hem till verkligheten

Efter cyklingen var det hem till lägenheten och sovrummet, fortsatte med rivningen några timmar innan kollaps i soffan.

image

Klart godkänt ändå med låg puls under längre tid.

Ett svar till “Duggig dubbdistans”

  1. Ser ut som en juste runda, som jag vill testa.
    Startar på ungefär samma ställe men viker in mot Erstavik och kör tillbaka över Trollbäcken.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: