Ut och cykla med er!

Jag tog en morgontur på Djurgårdens gång- och cykelbanor alldeles vid vattnet, precis efter sju när det började ljusna. Först var jag lite för kall och sen blev jag lite för varm, svårt att klä sig nu på hösten!

image

Men vad gör det? Dimmorna låg på vattnet utanför Blockhusudden och det var helt tyst när båtar gled över det platta vattnet. Alla träden stog i brand med det sista av hösten innan Kung Bore skrämmer löven av dom.

image

Väl värt att komma ut en sväng mellan sju och åtta före jobbet så ut och cykla med er medans tid är! Hösten är mild och ännu finns det lite dagsljus på morgonen innan det är dags att gå ner i gruvan för dagen.

2 svar till “Ut och cykla med er!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: