Viktigt att vila också

I lördags var det då dags för lite CX-träning i Tullinge, en bana som Håkan Sandberg dragit i skogarna nere vid gamla flygfältet för att ha någonstans att träna inför SM. Egentligen skulle jag bockat av 4×10 min flåsettor, sen

Taggad på cykling? Inte jag, inte?!
Taggad på cykling? Inte jag, inte?!

Även om det inte känns supergrymt att gå upp och komma ut i regnet för att cykla så kändes det helt OK ända tills jag stod och väntade på Viktor vid bilen, då blev jag kall och fick tagga till lite…

2015-11-07 19.34.56
Hej hå, hej hå, till gruvan nu vi gå! (Foto: Thomas Nilsson)

Banan som Håkan dragit vid gamla flygfältet mellan Tullinge och lida var ömsom riktigt snabbt på asfalt och grusväg, ömsom slagig äng och åker, ömsom riktigt tung sand, mest i backar och ömsom enduroliknande spår i skogen. Mördarbacken två tredjedelar in var som en vägg, det var som att pulsa i lössnö med cykeln på axeln. Helt vidrigt jobbigt, fyra gånger. Thomas Nilsson knäppte en hel del bilder och la upp dom här:
https://www.facebook.com/media/set/?set=pcb.1161884900505952&type=3

Strava: https://www.strava.com/activities/427959934

2015-11-07 17.17.05
Terapiskrubbad cykel, fantastiskt usel bild

Väl hemma tvättade jag cykeln och bytte kedja så nu är den lite mer i ordning inför kommande tävlingar. Det var också skönt att hålla sig lite sysselsatt efter ett riktigt tråkigt besked om en släkting under dagen. Luften går liksom ur allt.

2015-11-08 15.50.51
Hårdvila efter (hård)träning!

Sen var det dags för hårdvila resten av helgen, söndag innebar lite allmänna sysslor och sen dumglodde jag på en grym KPAUW som hade världens rejs i Ruddervorde.

Idag är det ny vecka och nya tag inför Eksjö till helgen. Förresten finns det en plats kvar i bilen samt för boendet om det är någon som är sugen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: