Omställning

Hela våran och sommaren har jag cyklat landsväg och i skogen  vilket har varit jätteroligt! Nu är det dags att ställa om till cyclocross, snart säsongspremiär i Falun.

Det började en onsdag när jag, Hanna och Johan var i Sköndal och körde några varv, formen var smärtsamt nog frånvarande så det är nog bara att nöta på.

Som lök på laxen så knakar min Crux i vevpartiet något så alldeles fantastiskt så att jag behöver ta i sär och smörja. Då tog jag min Surly Straggler istället och höll på att bryta ryggen när jag lyfte den i trappan första gången.

2018-08-30 17.20.10

Så var det igång då alltså. Rätt skönt ändå, få köra in sig på crossen några veckor innan säsongspremiären i Falun på den snabba och trixiga banan vid regementet. Har hittills hunnit med träning i Sköndal och på Djurgården. Får hoppas att formen dyker upp vad det lider…

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.