Semestertider

Eftersom jag har semester och vädret är som skit så får man ägna sig åt väsentligheterna.

image
Piffigt va?

Min cyclo-cross hade en mycket obekväm Prologo-sadel. Eller ja, den passade inte mig, så jag hade en plan att byta den sedan jag köpte cykeln. Nu blev det en likadan vit Romin Evo på min Venge med matchande linda, den svarta Romin bytte jag över till min SuperX. Köpte en klassisk linda och den var det överjävligast svåraste jag någonsin lindat på ett styre.

image
Lite färg och flärd

Sen på med ny sadel och en fräsch, likadan linda som jag hade på tidigare. Sen gav jag mig fan på att stansa hjulen. Har stått och gråtit över hjulen innan så nu fick dom smaka på kolsyrepatron modell större. Pang sa det efter jag räknat ut hur den funkade. Med 50 ml vätska i hoppas jag på det bästa.

image
Sist men inte minst

Vinterpendlaren fick sig också lite TLC, vinterdäcken åkte av och ett par gamla MTB – däck fick åka på så länge, det är ju snart dags för vinterväglag igen… Sen satte jag på en till Specialized – sadel i rätt storlek som jag fyndade i våras.

Allt kommer i ordning med lite ork! Nu ska bara Vengen in på service så att den rullar ett tag till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: