From Roslagen with love

Helt nya vackra vägar för mig här uppe i Roslagen gjorde morgonens cykling till lite av ett äventyr. Det slår an något i mig när jag kommer ut som upptäcksresande, eller cyklande i det här fallet.

Underbart att få kryssa på smala vägar som nästan var helt utan bilar. När jag gav mig ut kändes benen verkligen inte bra, jag hade allvarliga funderingar på att vända och sura hemmavid istället. Tur för mig att jag bara rullade på och trotsade de griniga benen.

Fotopaus i Herrängs småbåtshamn
Fotopaus i Herrängs småbåtshamn

Väl uppe i Herräng lyxade jag med några klunkar vatten och av med vindjackan, kortkort kändes smarrigt. Grattis Roslagen!

Efter att ha snurrat lite runt gjuteriet och småbåtshamnen i Herräng så insåg jag att jag var helt knasigt ute. Tog en avfart på vinst och förlust innan jag hittade ner till rätt väg där jag rullade hem till det väntande frukostbordet. Tack för idag!

Och den obligatoriska stravalänken:
https://www.strava.com/activities/329769861

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: