Vilken jävla smäll!

På skidsemestern drog jag alltså axeln ur led. Sen blev det lite ratta bussen innan jag var på snabbvisit på västkusten och min farmor. Farmor mådde hyfsat, speciellt efter att ha fått en kraftig stroke precis innan jag åkte till alperna.

Väl hemma igen kom resultatet från röntgen tillbaka och det visade sig att jag hade en bit av skulderbladet lös. Sånt leder till att man blir inlagd akut på SÖS, tydligen. Sen blev det en seg vecka med operation och morfinvak innan jag kunde landa i soffan med ett par veckors sjukskrivning som resultat.

Nu har jag snart gjort av med en vecka i soffan. Myror i byxorna gör att jag inte ser fram emot en vecka till, men jag trof inte jag orkar sitta framför en dator en längre tid…

Över och ut! Nu blir det mer kaffe!

2 svar till “Vilken jävla smäll!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: