Ã…rets kortaste lopp

Förra lördagen gick Snapphaneturen i Hässleholm på Hovdala Slotts marker. Slottet ligger vackert beläget i en dal mellan skogspartier och turen rundar slottet på en otrolig bana i skogarna.

Allt var upplagt för en varm dag i sadeln tills jag blev påkörd i skogen av en cyklist från Kristianstads MTB. Hon klarade sig men mitt hjul gick åt helvete rent ut sagt. Hon fräste lite irriterat att hon minsann inte kunde hjälpa att hon ramlade på mig.

Eftersom jag anmält mig till Bockstenshalvan nu till helgen blev jag ju ganska arg, sedan irriterad och nu uppgiven. Igår fick jag den nya fälgen från CRC tillsammans med en tröst-Thomsonstolpe. Nu fattas bara styret och styrstammen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: