Idag fick jag cykla ute!

Photo

Igår blev det inne före jobbet, termometern skojade inte när den visade -5 mitt i Sjöstan. Då var det tur att Vengen stod startklar för lite alpin cykling. Sen blev det Peloton idag, inte för att det gick jättebra men ändå, gött att få rulla ute!

I helgen som gick var det inte mycket som hände, på fredag morgon så small det i ryggen och jag blev så klart helt invalid av ryggskottet. Ni vet ju hur karlar kan få ryggskott.

Så efter en liten uppvärmning i måndags tog igår jag mig an några av serpentierna på Alpe d’Zwift före frukost och det sved bra i benen innan de var varma. Märker att jag tappat lite av flåset efter det härliga ryggskottet.

Hann inte hela vägen upp på en timme så jag får väl ge mig på den där backjäveln fler gånger.

Så idag var det Peloton på programmet, studsade upp och fick i mig lite kaffe och yoghurt innan jag rullade till starten.

Även denna vecka åkte jag av i backen upp till Fisksätra, maxade ur pulsen på 186 vilket är årsbästa. Skönt att vara bra på något!

Vände, försökte återhämta mig och komma så långt jag kunde. Klungan kom i backen före Hellas och jag satt med till Storkällan där jag åkte av igen, fick sällskap av en glad lundensare som också åkte av i knäppan.

Skam den som ger sig, får gnugga lite till, sen åker jag nog med!

Skönt att landa hemma och starta dagen med några minuter friskluft på kontot! Hur går det för dig? Hemarbete? Får du ihop motionen?

Strava: https://www.strava.com/activities/3237074801 https://www.strava.com/activities/3240921254

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: