Sedan barnsben

Nu på morgonen satte jag klockan och smög upp vid 8, solen sken och det var behagligt varmt. Hade en plan för att rulla ett par timar men eftersom jag var lite seg så blev det bara en timme+. Ville se om stigarna som jag sprungit och cyklat på sedan barnsben fanns kvar runt där päronen bor.

Med en GoPro i fickan vet man aldrig vad som ska hända. Solen sken och kvicksilvret parkerade på en behaglig nivå när jag rullade iväg med frånlandsvinden i ryggen.

Uppe vid kvarnen fanns Mulle-stigen kvar och sen kunde jag ta mig ner genom Djupadal för att komma upp på brandområdet. Inte Russian BBQ som det kallas i Hellas, dubbade stigen till Shrimp BBQ med tanke på bästkusten! Några fina slingor fanns och en otippad NårtShår!

Förlåt mig, jag testar det här med GoPro och snacka med en kamera. Otroligt fånigt. Mina POC-glasögon hittade jag inte heller. Gudars skymning.

Sen snurrade jag vidare, det finns lite fler stigar ovanför Klippa att utforska, kunde inte riktigt binda ihop en ledningsgata med de andra stigarna ovanför Kläppaområdet. Rullade sen över till Buardesvägen och in för att se om stigar och spår för skogsmaskiner fanns kvar.

De fanns kvar men det blev rätt risigt och kladdigt en stund. Sen kunde jag rulla hem till frukosten och kalasa på jordgubbar.

Blir nog en runda imorgon igen! Fick du cykla idag?

Strava:
https://www.strava.com/activities/624304430

12 svar till “Sedan barnsben”

 1. Förutom att jag nog tyckte att du kunde ha kostat på dig en bild på Alex så verkar det ju rätt cykelmässigt där!! Hälsa mammsen och pappsen.

  Gilla

 2. Cykla till jobbet och hem räknas väl också? Fast dagen är inte slut än förstås.
  Annars gillar jag att cykla landsväg när jag är på kusten, men har förstås inte provat MTB. Upp mot Sätila och runt sjön Lyngnern tycker jag det var rätt bra cykelvägar och det blir det nog i sommar för min del.

  Gilla

  1. Så klart det räknas! Rundan runt Lyngern är toppenfin, backig och bra. Går att förlänga via Frillesås och Gällinge om man vill vara ute längre…

   Gilla

 3. Jo jag knådade ihop en runda för nåt år sen via Sätila och uppåt och sen tillbaka via Lindome.
  Mycket backar var det 🙂
  Heter det Frillesås eller Frilles sås? Hoppas på det första…..

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: