It’s on like donkey kong…

…. eller något! För nu har jag äntligen fått till ett hörn för Zwift på vår omöblerade övervåning.

Riktigt lyxigt med vår gamla TV och trainer med cykel stående i så jag enkelt kan köra ett pass när det går.

Min tanke är att köra CX-tävlingarna i Täby och sen tävlingarna i Uppsala och kanske, kanske SM i Västerås. Jag gillar ju Västerås, helst ska det regna på tvären och vara +2, då går det som bäst! 😀

I förra veckan testade jag benen på Zwift och de kändes som skit helt ärligt och i söndags körde jag drygt tre timmar grusdistans med Martin här ifrån Norrtälje. Så förhoppningarna var riktigt låga på att jag skulle kunna genomföra ett pass på Zwift. Efter att ha provat lite olika korta på/av/över/under-intervaller så såg jag att Lisa Nordén körde 30/30, då måste jag ju bara prova såna, istället för de vanliga 45/15 eller 40/20.

Hittade ett färdigt pass på Zwift och justerade ner min FTP från 300 till 275, det är där den brukar landa när jag inte tränat på ett tag. Denna gången efter en sommar på soffan med lite löpning och väldigt lite cykling.

1631091893822.png

Det bet bra i benen på slutet, så det var nog ett bra pass! En lite rolig detalj, jag skruvade ju ner FTP till 275 W, det gick bra att genomföra passet så det var nog rätt ok. Sen för att få en input till min skattning och träningstips så tog jag en månad med Xert inför CX-säsongen och Xert skattade min FTP till 275 W alltså precis det jag gissade.

När jag börjar nästa års träning blir det nog TrainerRoad för att ha lite mer struktur att hålla i handen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: