Cykla i skogen alltså?

Bara glada miner och Johan på stigen!

Det var jäkligt längesen, jag kommer nästan inte ihåg när jag hade ut Stumpjumpern senast. Så det var ju helt fantastiskt att komma ut med lite goa gubbar och snacka skit ett par timmar. Mer! 🙂

Apropå det, så roligt det var att hoja med sällskap! När vi är i stugan blir det mycket ensamcykling och det är ju roligt i sig, upptäcka nya vägar och stigar i området runt Grisslehamn. Så det var ju superkul att få hoja på mestadels nya stigar i gamla goda Hellas, bäst var ändå stoppen och snacket!

Fick också möjlighet att prova min nya bakdämpare, en Fox DPX2 som min idol Johan! Började med lite väl lågt tryck, men som tur var hade jag en pump med mig, fick i lite mycket luft i dämparen efter det så det blev lite stötigt på slutet.

Ändå roligt att känna skillnaden mot den Öhlins jag hade på förut, den var väldigt mjuk och jag fick inte riktigt ordning på den. Kanske är jag mer av en Fox-kille än en Öhlinskille? 😀

Nu ska jag bara hitta rätt inställningar på DPX2an och hitta rätt tryck och tokens i Fox 36an, kul! Då måste jag ju cykla mer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: