När livet kommer mellan?

Att jonglera träning med att vara pappaledig har för det mesta gått bra, hela vinter har det faktiskt tuffat på. Men ibland så bjuder livet på överraskningar, eller hur?

Och som en extra överraskning blev vi sjuka i stugan, så istället för påsklov med kusiner och resten av släkten så fick vi huka i stugan. Skulle också cykla lite härliga grusvägar här i Roslagen och det får ju så klart vänta tills vi blir friska.

Även grundläggningen till vårt kommande gästhus fick så klart vänta tills vi blev friska, men det ska bli roligt att komma igång där med bygget. Vi fick ordning på grunden och nästa vecka kommer snickarna.

För egen del har jag äntligen fått cykla idag, det var alldeles fantastiskt och jag blev jättetrött på bara dryga timmen. När jag kollade så var det 28 dagar sen förra gången jag satt på en cykel, eller för den delen rörde på mig mer än i promenadtakt. Det bästa är att för att orka mer cykling, så måste man cykla mer. Win win?

Fick även chansen att testa ett par Pirelli Cinturano Gravel H i 700×45 och bytte ut mina Gravelking SK 700×43 som jag kört genom vintern. Pirelli-däcken rullade förvånansvärt bra, mycket bättre än Gravelking SK vilket var en positiv överraskning.

Det ska bli roligt att testa däcken framöver, både här runt Stockholm och i Roslagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: