Rätt och slätt?

Ibland har man mer i gömmorna än man tror, satt och skulle beställa adaptrar till mina hjul och när jag rotade så visade det sig att jag hade i lådan!

När jag satte på vinterhjulen på pendlaren så tänkte jag att det skulle vara roligt att kunna köra med de pendlarens sommarhjul på Divergen eftersom de egentligen är rätt fina. De hade ju dessutom Gravelkings 48 mm slicks på sig, istället för de grova GravelKing SK som jag brukar köra med.

Men med QR på pendlaren och 12 mm fram och bak på Divergen var det ju inte så lätt. Sen hade DT en rätt märklig inställning till adaptrar, förut kunde man inte hitta 12 mm adaptrar till mina framhjul men jag verkar ha hittat rätt på något sätt i något köp.

Så det blev ju ganska bra ändå på Divergen, för ren asfalt är cykeln lite underväxlad med 42 fram skulle vilja gå upp på en 44 tror jag för att få lite mer fart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: