Trötter, är det jag?

Man skulle kunna likna mig vid en av Snövits dvärgar förra veckan, både på cykeln och av den.

Körde mitt absolut sämsta pass i vinter på tisdagen och tvingade mig nästan att köra klart för att bocka av Tour de Zwift, vilade och åt bra ända till söndagen. Gjorde en repris på tisdagen. Maken till skitpass får man leta efter! IGEN!

Nu, veckan efter, när Elly lugnat ner sig lite på dagarna så körde jag ett klassiskt 9/1-pass på sweetspot, alltså niominuter arbete och en minuts vila. Inget revolutionerande men det slår att nöta ett helt pass på sweetspot. Passet går att ladda ner i mitt tidigare blogginlägg här.

Strava: https://www.strava.com/activities/4837697723

Ikväll blev det över/under-intervaller 4x 8 min 30s/30s@ 110/95, som gav ett netto på 102 % av tröskel över åtta minuter. Det kändes rätt bra, stramade lite i benen på de sista intervallerna och pulsen tuffade norr om tröskeln som jag har på 160 BPM.

Strava; https://www.strava.com/activities/4849545926

Nu blir det förhoppningsvis en kortare tur ute på lördag innan vi ska åka hem till stan på söndag, ska bli rätt skönt att rulla en sväng ute. Man blir så bekväm med att sitta inne och glo på skärmen men det är ju rätt gött med friskluft också!

Så med förra veckan i backspegeln så är det tydligt att viloveckor behövs och att man ska träna runt föräldraskap och föräldraledighet!

Länk till passet 30/30.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: