En selma tack!

Ja, jag vet faktiskt inte om Selma är kvar på tjugan eller om den ens finns kvar, men det fick bli två Selmor på dagens cykling.

Vi åkte till stugan igår och jag tog med den gamla pendlaren som hade fått dubbdäck och en ny kassett. Hittade en nästan ny 11-23-kassett som fick åka på hjulen med dubbdäck, den tillsammans med den nästan nya kedjan kommer ju ändå att vara skrot i vår och i platta Roslagen så verkar man komma upp överallt med 34-23 kände jag idag. Tanken är att ha den här nu när jag är pappaledig, för att slippa släpa cykel fram och tillbaka. Sen kan man ju hänga den i trainern i nödfall!

Så, hur gick det då med cyklingen? Tack bra! Med tio minuter uppvärmning så blev det till att gasa norrut mot Singö i tjugo minuter, sen Kändes över förväntan, det enda smolket i bägaren var att jag hade för lite på benen så jag frös som en hund i motvinden på väg ut mot Singö, så nära kyrkan var det skönt att vända söderut igen och snurra benen på den andra tjugan efter några minuters vila.

Nu blir det hamburgergrillning och pulkaåkning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: