Lite sent, men redo!

När jag och Johan var ute i tisdags så fick jag leta fram lampfästet i källaren, det sitter ju inte så bra får jag säga. Hamnade av en slump på Milas hemsida eftersom batteriet verkar lite trött, efter fem-sex års trogen tjänst.

Då såg jag att de nya versionerna av Mila Vega som jag har, kommer med Gopro-fäste. Så jag mailade Björn på Mila och frågade hur det såg ut för min lampa dom är en av de första generationerna, han svarade att det fanns ett fäste och en övergång mellan lampan och fästet, på webbsidan.

Beställde på onsdagen, på torsdagen låg grejerna på lådan. Vilken service! Nu har jag limmat på ett Gopro-fäste på min Specialized Ambush och skruvat dit lampan, det blev ju görbra!

Rätt sugen på att testa den, men det får vänta, läste precis om översvämningar och blankis i skogen. Väntar och hoppas på mer snö som låg i 10-dygnsprognosen.

Det bästa är också att jag kan använda lampan på Divergen som har ett Gopro-fäste under Garmins fäste, om jag behöver 5000 lumen på grusvägen.

Så, nu, lite sent kanske, så är jag redo för skogscykling med en lampa som sitter ordentligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: