Håll käften

Så tyckte mina ben redan två minuter in i gårdagens Zwiftande, efter att ha vilat mer eller mindre sedan slutet av november var det en klart oskön överraskning att maxa rakt ur startblocken.

Men Zwift-rejs är ju såna, det går av bara satan vid starten och det gjorde det ju på denna första etapp i årets upplaga av Tour de Zwift. Det är alltid skönt att få blodsmak redan de första fem minuterna, något jag inte känt sen höstens första CX-rejs i Täby.

Nåväl, på första etappen så laddade på allt jag hade i starten tills jag fick blodsmak, fick backa av och ligga med i första klungan, mäktigt med ca 650 startande. Det kändes inte bra, men det gick, ända tills den sista knäppan innan varven loppet faktiskt började. Ridå, åkte av på Lead In. 😀

Sen fick jag slita lite i en klunga på runt 80:e plats, åkte av den klungan och seglade lite i en klunga runt 120:e plats, så åp väg in mot upploppet så var det en liiiten liiiiten slakmota som brände ur benen varje gång vi varvade.

Till slut hamnade jag i en klunga runt 160:e plats och kunde grina mig med dom i mål. Nu när jag tittar på Zwiftpower så hamnade jag på 111/718 startande, helt klart godkänt för en tjock tröttpappa som är föräldraledig!

Nu blir det backigt i Tour de Zwift, så jag får nog klassa ner mig från A eftersom jag har både ett dåligt absolut watt och W/kg…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: