Pappalivet?

Sedan 13 månader är jag pappa till en liten busig tjej och sedan fyra dagar är jag officiellt pappaledig, vilket ska bli otroligt spännande och väldigt skönt!

Det är väl därför det blivit begränsat med uppdateringar på bloggen, tiden har inte räckt för ett intensivt jobb under corona-året kombinerat med hemarbete och en bebis att ta hand om tillsammans med frun.

Och nu ska jag alltså vara pappaledig! Det känns jätteläskigt men ändå superroligt, hoppas på att vi kan ställa till det med massa dumheter under våren och sommaren. Hoppas på att kunna gå lite på öppna förskolan, babysim och träffar på lekplatser med kompisar så att ungen får rasta sig lite.

En hel del stora val också, ska man börja med en sits till cykeln eller en cykelkärra? Vilken kärra ska vi sikta på i så fall?! Många frågor blir det!

Sen vill jag gärna röra mig lite också, ska försöka hålla i lite cykling och lite löpning under tiden för att må bra. Har ett par kettlebells hemma också, för en snabb cirkelträning om det funkar med allt annat.

Kanske ha lite bandbredd för att blogga också? Man vet aldrig! Till nästa gång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: