Innecykling inne och ute?

När Roslagen står i brand, så är det väldigt fin cykling här. Nu när vi är ute en sväng och tittar till stugan så har jag hojen med, för att kunna röra lite på mig.

På grund av att vädret inte var det bästa så riggade jag trainer på altanen några dagar förra veckan för att få rört lite på mig, mitt i spöregnet och grader runt 5 grader. Temperaturer runt nollan eller spöregn, stök i stugan eller mycket jobb gjorde att jag inte hann cykla så mycket som jag hoppades ute.

Vad som inte var så skönt var att det var nog inte mer än ett par grader ute och jag hade tänkt att zwifta lite i boden, men det gick inte eftersom när jag kopplade in förlängningssladden så bröt jordfelsbrytaren. Succe! 😀

Sen testar jag Xert som ska basera all träning på en allsmäktig ALGORITM, det är ju modernt! Jag blir inte riktigt klok på den, för man verkar behöva ligga precis enligt rekommandationen. Kom efter en vecka och då ville den att jag skulle köra över två timmar sweetspot för att ”komma ikapp” underskottet på träning som jag missat.

Nu är vi hemma igen och då hoppas jag att jag kan få till några grus-Pelotoner och Kompiscrossar. Det vore roligt att hoja SM i cykelcross som går i Västerås i slutet av november, för den banan gillar jag rätt mycket!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: