Vad har du i fickan Jan?

SWAT-lucka i ramen är nog det smartaste som hänt sedan skivat bröd

Efter jag punkterat bak på Vengen så kikade jag igenom vad jag hade i Keg:en på Vengen och i SWAT-luckan på Divergen. Sen skrev jag ju tidigare om vad jag har för måsten på vägen och i skogen, så detta blir en liten fördjupning.

I Keg:en så har jag patron och munstycke, däckavtagare, litet multiverktyg och slang. Ska jag ut en längre runda kompletterar jag med mig en pump i ryggfickan. Behöver jag två flaskor får allt åka med i en sadelväska så jag får med kläder och mat i ryggfickan.

En Specialized Keg redo för flaskstället på Vengen

På Diverge, som har en lucka i ramen, så har jag två små fack som jag kan fylla med det som behövs på en runda. När jag började fylla på Divergen så tänkte jag nog mer skog än väg, så den fick lite annat; pump, salami för tubeless-däck och kedjelås.

Vad har du alltid med dig på cykeln?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: