För det var fint väder!

Jag har traditionellt sett varit väldigt dålig på att köra intervaller ute, antingen har det blivit att jag hetsat ett segment ett par gånger eller så har jag försökt mala på inne. Även under sommartid.

Med så fina vägar vi har runt stugan så känns det ju segt att mala trainer. Speciellt när man bokstavligen kan inleda uppvärmning och intervallerna utanför knuten! Jag satte därför av med några klassiska intervaller i tanken, niominutare på sweetspot med en minuts vila mellan. Vägarna är rätt platta så jag gasade mot Herräng och tillbaka.

Har så smått börjat peppa inför CX-säsongen, vi får se hur länge det håller. Oavsett så gör det cyklingen lite roligare och även dagens 90 min blev ”roliga” i duggregnet.

Formerly known as white socks…

Hade förresten tänkt att finåka med mina nya vita strumpor och Glassigt-tröjan, men naturen spelade mig ett spratt och det drog in en skön regndimma som blötte ner mig och Vengen. Och mina knallvita skor. Sveket av naturen är fullständigt, enligt prognosen skulle det vara lite kallt men uppehåll. Kom hem som en dränkt katt men fick baskemig hojat!

Effekten på passet var väl inget att skriva hem om men det är nog bara att nöta på. Trots det fick jag häng på några segment här ute som jag borde åka och sprätta på, se om det ger utdelning.

Bistert på vägen hem när man börjar frysa i regnet.

Så här i efterhand var nog 290 W i överkant, pulsen gled på slutet upp mot tröskelpuls vilket blev lite väl hårt för ett sweetspotpass. Nu blir det nog ett ramptest i veckan för att kolla formen, registrerade mig för skojs skull på Xert för att se vad den gissade jag hade i FTP, så nu vet jag vad jag har att slå.😜

Strava:
https://www.strava.com/activities/3794353710

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: