Corona-KOM och Peloton

Photo

I dessa tider så får man ta lite vad man får så när jag inte orkade upp till Pelonton blev det en sväng i Watopia.

Jag gillar verkligen Watopia bäst av alla olika världar och Epic KOM och Alpe d’Zwift är mina två favoriter. Det är något som tilltalar, att ligga och mala uppför, säkert för att jag inte är så snabb och alldeles för tung för alperna i verkligheten.

H passade på att lufta sin MTB igår, vilken succé!

Så i veckan blev det några 30/15 i måndags, skulle kört Peloton i onsdags men var för trött så jag malde uppför Watopias Epic KOM i bästa inomhus-Corona-stil. Igår blev det en joggingtur runt sjön och idag blev det Pelotons grupp 2 som avslutning.

Imorgon är det påskafton, då tänkte jag äta gott och vila, kanske cykla på söndag igen? Ser fram emot att prova mitt nya Specialized ELIMINATOR BLCK DMND i skogen på Stumpjumpern om inte annat. Det Purgatory Grid som suttit där sedan köp var lite trött och släppte luft rätt ofta när jag körde lite för hårt.

Kanske blir det de där roliga 30/15 igen på måndag?

Cyklar du i påsk?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: