Test-fail?

Trodde jag skulle kunna återvända från ramptestet, triumfatorisk. Men det blev inte riktigt så, trots det verkar jag få lite mixade signaler från ramptest och de fullfartstimmar jag fått ihop på Peloton.

Det ironiska var att jag kört två Peloton, en förra veckan och då kändes benen bra och jag kunde köra på rätt hårt den halvlånga Peloton, där jag vek vänster vid bommen tillbaka. Medveten om att min Quarq på MTBn är en glädjemätare så var det ju ett glädjade besked inför ramptestet tänkte jag.

Det kan ju vara så att jag behöver vara mer mentalt förberedd nästa gång inför ramptestet, denna gången var jag lite stressad, räknade fel och klev av. Resultatet var att jag egentligen skulle sänka mitt FTP från 317 W till 309 W. Klev alltså av för tidigt, för klen i skallen?

Sen på fredag, två dagar efter ramptestet så var jag ju rätt revanschsugen och när Kalle nyöppnade Le Mond på Södermannagatan 10 så var det ju rätt lätt att gå upp och ge järnet. Trots att jag åkte av i första backen då, tydligen så är det svårt att gassa och ge järnet med tre minuter veva i benen… Nackdelen med att ha två minuter till samlingen?

Oavsett vad så gav ju fredagen svar på tal igen, nu hoppas jag att formen fortsätter gå åt rätt håll, nu när det börjar bli vår!

Hur går din träning?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: