Årets första Peloton

Visst är det typiskt att det både hinner bli kallt och snöar innan man kommer ut på första Peloton? Denna gången var det faktiskt inte mitt fel.

Jonas skickade ett meddelande igårkväll och frågade om jag skulle hoja Peloton, jag har inte satt klockan på 05.00 sedan långt innan E kom så det blev en chock för systemet.

Det gick så fort redan från start så jag släppte alla snabbingar direkt i första backen, det var ju inte lönt att ens försöka. Sen tryckte jag på så gott det gick och kunde komma ikapp två som hade tappat ledarna, fick nöta på rätt bra men hann i kapp strax före Äventyrsbanan.

Eftersom det inte gick tokfort direkt så valde jag att ta vänster vid bommarna och köra den halvkorta Peloton och skippa öglan vid golfbanan. Sen var det hemom för att hämta ryggan och sen till Café Le Mond för den sedvanliga frukosten, supertrevligt med Jonas på finbesök!

Insåg med temperaturer under nollan att det alltid svårt att klä sig rätt, stod nog 20 minuter i duschen för att bli varm, sen en kaffe till för att värma upp inifrån.

Nu håller jag nästan på att dö av Peloton-koman.

Strava:
https://www.strava.com/activities/3132808519

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: