Grispass 2

Igår var det dags för pass 2, 4×10 min tröskel på menyn och det efter att jag cyklat till jobbet två gånger.

Eftersom jag hade 100+ minuter cykling i benen redan så blev det första två på 95 %, tredje på 97% och sista på 100 %.

Det blev lite cirkus igen när jag försökte koppla in min wattmätare för att köra Powermatch i Trainerroad. Sen försökte jag byta låt så låste sig Trainerroad appen. Då hittade jag en feature, Resume! Klockrent!

Skönt trött efter nära tre timmar cykling igår så blir det en tågresa till västkusten idag med lite jogg och BRAK-träning hos mor och far i helgen. Annars vila, ska se om jag kan ta söndagens pass på måndag eller om jag ska ta och stå över det.

Strava: https://www.strava.com/activities/3117184109

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: