Årets revy

Trots att vi hade det rätt kämpigt under året som gick, inför lilla E:s ankomst, så fick jag ihop en hel del träning.

Det som funkade bra under året var pendlingen så det var då jag kunde få in motionen, motivationen fanns inte direkt att tävla som tidigare år. Varken långlopp, landsvägscup i Stockholm eller CX-cupen har varit lockande. Det blir väl så att det finns en viss mental bandbredd och när den tagit slut så finns det inte mer att ge.

Brukar snitta 400 timmar träning per år och nu blev det till slut drygt 300. En rejäl minskning men inte dåligt ändå. Minskningen märkdes tyvärr både på crossbanan när jag tog mig till Sköndal en tisdag och byxlinningen… 🙈

Nu ser jag fram emot att röra på mig under kommande år så jag även fortsättningsvis orkar med livet hemma utöver jobbet. Det är extra viktigt med E hemma, så det finns massor med bandbredd för henne.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: