Istället för fancy vinterträning?

Som nybliven pappa blir det lite Kajsa Varg över saker och ting, man tager vad man haver liksom.

Kommer definitivt inte orka mig på mer struktur eller ”träning” på ett bra tag, så jag tänkte att om jag kör lite Zwift när det finns tid och ork för det. Vår lilla E sover bra på dagen och kvällen så det finns ibland en timme till övers för annat.

Min tanke var inte att tävla eller något i Zwift, det brukar ta lite mer tid och är lite mer styrt än vad mitt liv kan vara just nu så då får man fräsa runt lite fritt.

Med tanke på hur jag ogillar de flesta banorna i städer, Innsbruck undantaget, så tänkte jag fokusera på klättringarna när jag väl får en stund över. Tar jag loopen med Epic KOM så tar det väl 45-50 min totalt och loopen inkl Alpe d’Zwift tar nog en bra bit över timmen för mig som tungviktare. Backen i Innsbruck ska jag prova en kväll också.

Eftersom det lutar rätt bra uppför kan jag antingen köra på allt från genomförbart till jävlar-vad-ont-det-gör utan att rytmen blir helt knas som när man kör de lite mer rullande banorna.

Så det blir nog min vinterträning, ska se om jag kan komma ut och cykla någon dag också, skitvädret ska bara lätta lite. Sen ska jag försöka hitta på något att träna inför också, vad har du för mål inför 2020?

2 svar till “Istället för fancy vinterträning?”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: