Nyslaktat – när Peloton blir en övning i överlevnad

I helgen var det då Ceres Challenge, veckan skulle egentligen inledas med intervaller men eftersom jag var trött™️ så fick det bli en Shopride med Johan Atle och Christian.

Man vet instinktivt att det är en bra morgon när benen protesterar i det lilla motlutet från Sjöstan till Urban Deli i Sickla.

Men vad gör det? Jag, Christian, Atle och Johan hade det AWESOME, först tillsammans, sen skulle jag och C köra en extra runda och ta A-trail. Det gick också superbra, bara det att vi fick en punka och jag ledde oss på en omväg, på väg till jubileumsklippan där Tisdagsrajd firade 12 år.

Syftet med Pelotonen var att att putsa det sista inför lördagens utmaning så jag fick lida ordentligt. Satt mest med och undrade varför alla cyklade så fort. Nedrans starkingar, typ. När jag sen skulle ”spurta” på Skarpnäcksrakan tror jag att jag ökade några km/h innan benen stod rakt ut, två sekunder senare.

Planen var sköna och lugna dagar innan vi skulle ner till Katrineholm, men eftersom det kom sjukdom i vägen för vår start fick det bli en Peloton till på fredagen och lite cykling i Roslagen från stugan på helgen.

Nu ny vecka, med lite mer jobb och grejer som kommer i vägen. På lördag kör vi en Shopride från SCS ner till Lida för att käka lunch där, kommer att bli svårslaget!

Veckans Strava:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: