Long time, ingen cykling

För första gången på väldigt länge så blev det ett skönt avbrott i cyklingen, med en lång semester i stugan som fick en ny färg nästan en ny altan på framsidan.

Så det blev nog en 10 dagar utan cykling, rätt skönt efter den varma helgen när jag klockade sex och en halv timme på cykeln. Sen blev det lite hets för en vecka sedan, men sen inget mer.

Hetsen som blev var några intervaller, cyklade bort till Bergbybadet och snurrade på ett varv som var inspirerat av mina och Hannas CX-intervaller från förra året.

Vi fick stor hjälp av svågrarna och svärfar

Helt ärligt så är jag inte direkt van vid 6-8 timmars kroppsarbete i värmen, som det blev onsdag – måndag. Altanen ska bli 60 kvm så det fanns att göra, det visade sig att det inte fanns marginal för cykling. 😀

Intervaller vid Bergbybadet

Väl tillbaka i stan var det enklare att få till cykling, efter någon vilodag, så jag rullade bort till Hökarängen och körde tre varv på XCO-banan där. Kul och jobbigt på samma gång, svårt att köra snabbt. Varvtiden var inget att skryta med, men skönt att få upp pulsen lite.

Det blev också via Älgö på vägen till jobbet i veckan, ganska skönt att bara få rulla lite lugnt. Vägen dit och hem är ju rätt kuperad så det blir ju lite hårdare än man tänk, får tänka på att använda lilla klingan mer.

Sen avslutade jag med Le Pelotons andragrupp, skönt med ett bra tröskelpass som avslutning. Nu laddar jag sista veckan inför #13Hills med Johan vilket kommer att bli riktigt roligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: