Nu börjar det väl nästan kännas som #crossiscoming?

La just in CX-hösten i Training Peaks, såg att grengruppen för Cykelcross har lagt upp tävlingsdatumen på sin facebooksida.

Det ser ganska bra ut för hösten, känns som att jag har att göra. Som vanligt brukar jag packa Training Peaks plan full med massa roliga tävlingar, sen brukar det ju bara bli en handfull men ändå! Planering är ju halva nöjet!

Tänker mig att jag försöker sikta på att vara i OK form på Stockholms-helgen, det brukar alltid vara flest som kör då och det är roligt att köra så bra det går. Sen blir det som det blir, realistiskt så kommer jag nog inte köra varken Alingsås eller SM.

Planen är att fortsätta som nu när jag kommit igång under försommaren med två hårdare pass per vecka, typiskt sett på crossen i Sköndal eller kanske vid Hellasgården. Sen komplettera veckan med pendling, två gympass, kanske jogga någon runda och sen en längre fikarunda på helgen för att det är mysigt.

#crossiscoming

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: