Äntligen lite distans

Det här med stuga och ”hemester” ska man inte fnysa åt inser jag, speciellt när det kommer till både vila, jobb och cykling.

Rent definitionsmässigt är det väl ingen hemester om man åker till stugan på semestern men om jag jämför med de tidigare somrarna som vi haft då vi kört roadtrip över hela Sverige så är det verkligen hemester. Ett år körde vi 200 mil på två veckor vilket det definitivt inte blev denna gången (bara 78 mil på två veckor.) 🙄 Avsaknaden av resdagar ger ju i alla fall fina möjligheter för både vila och cykling!

Hade som ambition att hinna ut en lite längre sväng en gång i veckan och höja pulsen två gånger, mellan målning, altanbygge och allt annat som plötsligt händer en sommarsemester.

Efter att ha stalkat Flockhart lite på Strava så hittade jag lite nya vägar söder om Gåsvik ner mot Vätö vilket var roligt, så roligt att jag hojade rundan två gånger. En gång åt varje håll verkade rätt lämpligt.

Det är alltid skönt att ha nära till bra och roliga vägar i Roslagen, efter några års cyklande där uppe börjar jag hitta hyffsat bra på väg och lite på grus. I helgen tar jag med min Epic upp för att testa Roslagsledens och Vikingaledens sträckningar. Ska bara jobba en vecka först.😬

Efter en tuff vår är det skönt att få sträcka ut och komma ut några fler timmar i sträck, ska bara tänka på att fylla på energin så att jag orkar ha tryck på pedalerna hela distanspasset. Eller kanske backa av och veva lite luft?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: