He’s got the look?

Först måste jag erkänna, ja jag är nog lite fåfäng när det kommer till cykelkläder. Skiter du i vilket eller är du som jag?

För att det ska funka för mig så ska byxor och tröja så klart matcha, finns det kit med tröja och byxa så ska de bäras tillsammans.

#smug

Under ett par år har jag försökt att få bukt på detta genom att köra det mesta svart, SCS- eller Specialized-kittad. Så jag slipper tänka, lite som att ha kostym och skjorta på jobbet. Köpte till och med tre kolsvarta cyklar i rad för att göra det enkelt.

Stiffnessindex 13

I år blev suget efter vitt till landsväg tagit över, kanske var det den tredje svartare än svart cykeln som gjorde behovet av lite färg för stort? Skyller också lite på Payman som hade snyggt vita skor och hjälm när vi hojade på Ekerö. Så klart!

Lite (mycket) sol på de där så.

Var förbi SCS och var väldigt lättövertalad när jag provade en ny kruka och pjuck inför semestern. Den nya krukan hade både MIPS och sån där ANGi-mackapär. Den där ANGi kändes faktiskt extra bra nu när vi ska upp till stugan i Roslagen där jag hojar mestadelen själv. Skulle jag bli påkörd eller vurpa får Hanna en signal till mobilen, det känns mycket tryggt!

2 svar till “He’s got the look?”

    1. Tackar! Det är Raphas strumpor, svårt att hitta helt vita annars. Hade vita strumpor från Nike förut med bara den lilla loggan i grått.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: