En idiot och ett KOM

Efter att ha väntat hela dagen på grus till vår nya parkering så stack jag ut på Vengen för 90 min snurr.

Hade bestämt mig för att köra 5x30s med lite rull mellan för att få lite kvalitet också.

Uppe vid stugan är det väldigt fina vägar och jag försöker hålla mig från de mest trafikerade.

Cyklade ut mot Gåsvik från Älmsta och där var visst en golfbana och lite mer traik. Just där får jag möte av en Idiot som bestämmer sig för att köra om en moped precis när hen möter mig.

Nåväl, idioter finns det ju gott om…

Fick vänt upp norrut, tillbaka via Ortala som är en supermysig väg längs Väddökanal. Där får jag till sista 30s så sen var det bara att veva hem. Väl vid Trästa-bron har jag medvind, ”Trevligt” tänker jag och sätter fart för det finns ju ett kul segment där.

Slutar med att jag får för mig att ta en extra spurt och utdelningen blir en delad KOM. Kul! Det är roligt att komma ut från Stockholm så att det finns några segment som går att ta utan moped framför… 😆

Strava:
https://strava.app.link/9cMFpE368W

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: