Har jag gått och blivit gubbe eller hipster?

På pendlaren har jag kört med lowriders och cykelväskor, det har funkat över förväntan men cykelväskorna har har varit lite klumpiga att packa i.

Var förbi SCS och köpte ett Pizzarack som jag ersatte min lowrider fram med, så att jag kunde få på vanlig väska eller vad jag vill. Hade tänkt att racket skulle vara tungt men det var förvånansvärt lätt och i aluminium istället för mitt Tubus Lowrider som är i stål.

Med en porteurbag från Inside Line Equipment, som jag fyndade billigt på Happyride’s Köp och Sälj, på racket så blev det väldigt bra. Nu kan jag lägga min dator och några skjortor platt i botten av väskan med lite extra ombyte och liknande de flesta dagarna så att jag har ombyte redo för de dagarna jag tar räsern eller mtbn och inte vill cykla med väska.

Nu återstår att se två saker, om min fru eller jag tar på skämskudden samt om jag blivit gubbe eller hipster på riktigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: