Men växla då!

Då var det dags för rejs igen, den backiga banan i Innsbruck var väl inte direkt en bana som var till min fördel.

Först några varv inne i Innsbruck med en knäppa på 7-8 % som sved något otroligt i benen, sen uppför Innsbruck KOM. Som vanligt började det rätt hårt och sen gick det i vågor med lite lugnare på varvet och rejäl körning uppför knäppan i stan. 

En sandbagger gick på första varvet i knäppan och hen såg vi aldrig mer, borde nog kört en helt annan klass kan jag tycka!

Lagom slut efter platt-varven var det då dags för KOM, låg med de 10-15 första upp men släppte när det började luta lite mer. Tuggade på för att inte tappa för många platser på vägen upp. Min tanke var egentligen bara skademinimering fram till mållinjen.

Blev ikappåkt av några lättare åkare som kunde gasa mer uppför och kom ikapp några. På slutet stred jag och en Johan Andersson (!!!!) om tiondeplatsen och när batteriet lägligt nog tog slut så framväxeln dog fanns inte mycket att göra än att släppa i spurten. Och skrika MEN VÄXLA DÅ, i mitt huvud.

Efter att Zwiftpower hade rensat bland alla sandbaggers blev jag fyra i C-klassen, återfår jag lite mer ork får jag ”tyvärr” starta i B-klass men just nu är det fullt tillräckligt att köra skiten ur mig i C-klass.
Strava: https://www.strava.com/activities/2211302718

Snart ny vecka och nya tag. Nu med laddat batteri.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: