Har jag sagt tack?

Under ännu ett år har vi ambassadörer fått ovärderlig hjälp från SCS! Tack Jonas, Patrik, David, Jesper, Stefan och Oliwer!

Visst är det världsklass att kunna be om hjälp när något inte funkar? I torsdags var växlarna på min nya, fina Venge stendöda trots att jag laddat dom. Jonas tog 10 min en fredag eftermiddag när det var fullt ös och kopplade upp den, gjorde något magiskt och vips funkar allt. Världsklass som vanligt.

Så jag ville egentligen bara säga tack för den fantastiska hjälpen under året som gått och att jag ser fram emot det nya året!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: