Äntligen Keps Cup

Nu startar äntligen planeringen kring Keps Cup, det är ju ett riktigt trevligt vårtecken nu när solen tittat fram och kvicksilvret tagit sig över nollan.

I Kepsgruppen så planeras det alltså för fullt! Själv har jag kört några av dom, Järfällabanan, Ullna och kanske Järvafältet är definitivt nya. Ska bli kul att försöka testa så många som det går nu om våren kan titta fram…

Först ut är DIF cykel 24 mars som anordnar på Hökarängens tuffa XCO-bana, om snön smälter.

Sen är det Fikaligan som drar ihop ett rejs i Årstaskogen sista helgen i mars, även om det är en rätt kort och snabb bana så är det lätt att köra sig sopslut så klart.

Helgen efter är det dubbelhelg först med tävling på lördagen i Södertälje, går den i Rönninge kanske? Söndagen ska fixas av MTB Täby, ryktet går om någon banan runt Ullna, vi får se, har aldrig kört den. Åker till Belgien helgen efter så det kanske är en bra genreps helg med mycket cykel?

Efter dubbelhelgen, närmare bestämt 14/4 är jag i Belgien och cyklar från Paris till Roubiax, då anordnar Järfälla CK en keps. Har inte kört någon Keps i Järfälla, får testa den nästa gång, annars går det kanske någon TT i krokarna längre fram!

20/4 Drar Calle Friberg ihop en tävling på Järvafältet, kanske den som gick av stapeln där förra året vid Ursvik? Ni fattar att jag inte har någon koll på norrort, va?

Hur pepp är ni på våren?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: